Ervaringen

Iedere vraag is uniek. Daarom bekijken wij iedere opdracht met een frisse blik. Bij HubFlow houden we wel van een uitdaging. En van ontzorgen. Welke strategieën en maatoplossingen wij al succesvol inzetten voor onze klanten? Je leest het in de verhalen op deze pagina.

Rens van Boxmeer, marketing manager

“HubFlow is een top partner voor het verzamelen van B2B leads. Communicatie is soepel, ze reageren snel en de resultaten zijn boven verwachting. Wekelijkse rapportages geven goed inzicht en de transparante samenwerking met regelmatige strategie-aanpassingen zorgt voor de beste resultaten. Als marketing manager van Firm24 ben ik zeer tevreden.”

Jessica, marketing manager

“Vanaf dag één resultaat met HubFlow voor onze B2B leads. Dagelijkse updates, professionele aanpak en een fijne samenwerking. Als marketing manager van Parkmobile kijk ik uit naar de resultaten van het komende kwartaal.”

Bob van de Burgt, eigenaar Stargo

“HubFlow heeft als een in-house team van experts voor ons gewerkt, met een snelle en effectieve performance marketing strategie om meer kandidaten aan te trekken voor ons recruitment bureau, Stargo. Hun data-gedreven aanpak, heldere rapportages en analyses hebben ons geholpen uitstekende resultaten te behalen. Bovendien waarderen we hun oprechte en persoonlijke benadering.”

Vincent, eigenaar The Activity Company

“Sinds 2019 werken we samen met HubFlow voor B2B leadgeneratie, om bedrijven aan te trekken die een partner zoeken voor het organiseren van werknemersevenementen. De samenwerking is professioneel, snel en persoonlijk, met maandelijkse rapportages voor inzicht in onze prestaties. Strategie-aanpassingen gebeuren altijd in overleg. Als eigenaar van The Activity Company waardeer ik deze transparante en efficiënte samenwerking enorm.”