Waar zit jouw grootste groei?

Na meer dan 2.394 ondernemers geholpen te hebben met hun website weten we precies wat er nodig is om een succesvolle online marketingstrategie neer te zetten. Ook ons eigen bedrijf groeit ieder jaar dankzij deze strategieën, afgelopen jaar weer met 34,7%!

Het is voor iedere ondernemer mogelijk om meer te bereiken via de juiste online marketing strategieën. Er zijn op dit moment alleen zo veel platformen dat het lastig kan zijn om te weten waar jouw eerstvolgende logische stap zit. Zit de groei in je website? SEO? Advertenties? Funnels? Social media? Digitale producten aanbieden? Waar moet je überhaupt beginnen?

We luisteren naar jouw case en kijken wat een logische eerste vervolgstap voor je is. Het doel van het gesprek is om jou een plan te geven waarmee je een strategie hebt die voor jou werkt, in plaats van dat je continue bezig moet zijn met kleine details.

Tegenwoordig word je doodgegooid met “gratis strategiegesprekken”, “gratis intakegesprekken” en “gratis oriëntatiegesprekken”. Allemaal met hetzelfde doel: Nieuwe klanten werven. Eerlijk? Bij ons is dat ook het geval, maar op een andere manier dan bij veel anderen.

Onze nummer 1 focus voor dit gesprek is dat jij een waardevol gesprek hebt waarna je weet wat een logische vervolgstap is om je business te laten groeien. Mocht onze coach denken dat je geholpen zou zijn met één van onze producten dan geeft hij dat natuurlijk wel aan. Logisch ook want wij kunnen je namelijk met vrijwel alle vervolgstappen helpen middels onze cursussen, coachingsprogramma’s, software én dienstverlening 🙂

Geen interesse in onze diensten? Even goede vrienden. We zien dat veel mensen na een sessie zelf de keuze maken om met ons in zee te gaan (waar we heel blij van worden), maar het laatste waar wij ons mee willen associëren zijn de lelijke “salestechnieken” om iets aan iemand te verkopen die daar zelf helemaal niet bij gebaat is.

Wil jij een waardevol adviesgesprek waarna je sowieso een stap verder kunt met jouw online strategie? Vul dan het onderstaande formulier in om je gesprek in te plannen!

Voor welke ondernemer maken wij echt het verschil?

Om echt een verschil te maken hebben wij gekeken naar de klanten voor wie wij echt een impact kunnen maken:

– Je hebt een online business zodat wij vanaf dag 1 alles meetbaar kunnen maken

– Je bent ondernemer en hebt een lopende business, je doet al omzet

– Je bent niet bang te investeren maar gaat wel doelgericht te werk

– Je hebt een marketing Budget van minimaal 1000 euro per maand beschikbaar

– Je staat open voor advies

– Je zoekt niet enkel ‘helpende handjes’ maar een partner in groei

De afgelopen jaren is hij enorm gegroeid en heeft hij zich in mijn ogen ontwikkeld tot één van de grootste online marketing experts van Nederland

De afgelopen jaren is hij enorm gegroeid en heeft hij zich in mijn ogen ontwikkeld tot één van de grootste online marketing experts van Nederland

De afgelopen jaren is hij enorm gegroeid en heeft hij zich in mijn ogen ontwikkeld tot één van de grootste online marketing experts van Nederland

Hoe wij te werk gaan…

Voordat we gaan samenwerken is het belangrijk om te peilen of er een match is van beide kanten. Om deze reden plannen we altijd eerst een vrijblijvende afspraak waarin we kijken of we bij elkaar passen en om duidelijkheid te scheppen in de manier van werken en de verwachtingen.

Stap 1: Een virtuele kop koffie (of groene juice ;))

Tijdens de vrijblijvende afspraak maak je kennis met een groeipartner binnen ons team. Hierbij kijken we of de klik er is en wordt het duidelijk wat je van een samenwerking met ons kunt verwachten.

Stap 2: Strategiebepaling & Voorstel

Voelen we een klik? Super! Iedere business en iedere ondernemer is anders. Daarom verdiepen wij ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan te kunnen voeren voor groei in jouw business.

Met het strategisch plan kunnen we een goed voorstel voor je klaarleggen waarin je overzichtelijk kunt zien wat wij voor je kunnen doen en wat de hieraan verbonden kosten zullen zijn.

Stap 3: Uitvoering & Optimalisatie

Ziet het voorstel er goed uit? Dan gaan we voor je aan de slag met het uitvoeren en optimaliseren van de Facebook Marketing Strategie. Voortdurend zullen we werken aan het behalen van het maximale resultaat vanuit jouw marketingbudget.

Stap 4: Rapportage & Evaluatie

Dagelijks zijn wij bezig met het managen van jouw campagnes maar wekelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.