Werkwijze

Werkwijze

Hoe werkt onze unieke omnichannel methode?

1. Onboarding

Op basis van jouw bedrijf, product en doelgroep gaan wij aan de slag met de campagne.

2. Lancering

De outbound-campagnes gaan live, waarbij jouw doelgroep elke dag wordt benaderd.

3. Bijsturen

De campagnes sturen we bij op basis van de data die we binnenkrijgen.

4. Afspraken

De salesafspraken plannen we in jouw agenda in.

bg-right

Op maat gemaakt

Onze service is volledig op maat gemaakt, waardoor alles uiterst gepersonaliseerd is en je precies de klanten krijgt die jij wilt!

Uitbreiding netwerk

Met onze service begin je direct met het uitbreiden van je waardevolle netwerk en het genereren van naamsbekendheid, waardoor je direct profiteert en blijvende voordelen ervaart.

Data-analyse

Wij analyseren jouw doelgroep vooraf, zo kunnen we kijken aan de hand van beschikbare data en segmentatiecriteria of we het gewenste resultaat kunnen behalen.

Na 1 week al resultaat

Aan de hand van onze op maat gemaakte onboarding staat de campagne binnen no-time live. Direct actie = direct resultaat.

Copywriting

Wij schrijven zelf de gepersonaliseerde teksten voor de campagnes, wij weten tenslotte wat er wel en niet werkt.

Salestraining

Ervaar je moeite met het verkoopproces? Geen zorgen. Wij bieden uitstekende 1-op-1 salestrainingen aan onze klanten. Op deze manier houden we de conversieratio lekker hoog.

LinkedIn optimalisatie

Voordat de campagne live gaat, zorgen we er persoonlijk voor dat het LinkedIn-account waar gebruik van wordt gemaakt volledig geoptimaliseerd is. Een geoptimaliseerd profiel zorgt voor meer connecties, gesprekken, afspreken en resulteert in meer omzet.

24/7 support

Bij HubFlow staat transparante communicatie centraal. Wij houden je regelmatig op de hoogte met wekelijkse updates en maandelijkse (online) meetings. Indien je behoefte hebt aan vragen of een extra meeting, laat het dan vooral weten!

Persoonlijk

We passen onze service, communicatie en werkwijze aan op jouw individuele wensen en behoeften, om zo de beste service te kunnen bieden waarbij er zo min mogelijk verstoring is van de dagelijkse activiteiten.

Onze gewaardeerde klanten

Benieuwd naar onze unieke service?

Benieuwd naar onze unieke service?

Aan de hand van onze (eigen) methode garanderen wij jou een volle agenda met kwalitatieve afspraken. Ben je nog een beetje sceptisch? Geen zorgen, ons model is performance based. Op deze manier betaal je dus enkel voor de leads die zijn gegenereerd en loop je dus 0 risico.