Facebook adverteren

Wil jij tegen no cure, no pay en tegen een scherp tarief je Facebook advertenties uitbesteden? Dan ben je bij HubFlow op het juiste adres! Van dienstverlenende bedrijven tot webshops, we helpen je om jouw Facebook advertenties op te zetten of te verbeteren.

Waarom Facebook adverteren?

Het voordeel van Facebook Ads is dat je de advertenties zeer nauwkeurig kunt richten op een van te voren vastgestelde doelgroep. Zo selecteer je de doelgroep op basis van demografische en geografische factoren. Daarnaast kun je interesses aangeven die voor jouw doelgroep van toepassing zijn. Bovendien wordt het door middel van Facebook steeds makkelijker om jouw specifieke doelgroep voor de Facebook-advertentie te vinden.

Facebook adverteren met HubFlow

Wij richten graag voor jou een professionele Facebook campagne in, waarmee het maximale rendement wordt behaald en voor de Facebook advertentie de minimale kosten worden gemaakt. Aan de hand van een stappenplan gaan wij dit resultaat behalen. We beginnen bij het inventariseren van je markt, hierbij maken we een uitgebreide kosten en baten analyse. Daarna doen we een onderzoek om de beweegredenen van jouw doelgroep te onderzoeken.  Daarna richten wij de Facebook campagnes in en onderhouden we deze voor je!

VERTROUWD DOOR GROTE EN KLEINE BEDRIJVEN

No cure, no pay principe

HubFlow werkt met een no cure, no pay principe. Krijg jij geen leads of verkopen uit de Facebook advertentie campagne, dan betaal je geen kosten aan HubFlow. Daarnaast betaal je bij Hubflow ook geen opstartkosten! Dit kunnen we aanbieden door onze jarenlange ervaring met Facebook advertenties.

Neem contact op

Wil jij meer weten over ons, onze werkwijze of een afspraak maken voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op, we reageren altijd binnen 24 uur.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Sparren over
je business?