Over HubFlow

HubFlow, opgericht in 2017 door Stefan Jansen, is een online marketingbureau gespecialiseerd in B2B leadgeneratie. Met een achtergrond in marketingautomatisering en een passie voor psychologie, ontwikkelde Stefan een unieke aanpak voor conversieoptimalisatie en marketingfunnels.

Wij bij HubFlow leveren waarde door op maat gemaakte strategieën die de juiste leads genereren en bedrijven helpen groeien. Ons team werkt nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en effectieve plannen te ontwikkelen. We zijn trots op onze transparante en persoonlijke benadering, waarbij we klanten regelmatig updaten en samenwerken voor de beste resultaten. Ons doel is een positieve impact hebben op uw bedrijf.

Transparantie

In het HubFlow-dashboard zie je real-time leads binnenkomen, controleer je de kwaliteit en geef je feedback voor campagne-optimalisatie.

.

Eerlijkheid

Je betaalt enkel voor de leads die in het dashboard verschijnen. Extra leads boven de afgesproken hoeveelheid zijn gratis.

Flexibiliteit

We bepalen samen het aantal gewenste maandelijkse leads, met de optie tot directe aanpassing. Ons contract is flexibel en op elk moment opzegbaar.